This project is developed within the program Tirana European Capital of Youth 2022 in cooperation with the National Youth Congress and the Municipality of Tirana.

Takimi i hapjes  se projektit “Stop Droges, Rini e Shendetshme” nga Europolice Federation of Albania . Ky projekt zhvillohet  ne Kuader te programit Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinise 2022 ne bashkepunim me Kongresin Rinor Kombetar dhe Bashkine e Tiranes. #tirana #youth #EuropeanYouthCapital2022 #ActiveYouth  #EuropeanYearofYouth  #NationalYouthCongress #CityofTirana.
Falenderim i vecant per mbeshtetjen
Nenkryetaren e Bashkise se Tiranes Znj. Anisa Ruseti.
Zv.Drejtorin e pergjitheshem te Policise se Shtetit, Drejtues i Lart Z. Albert Dervishaj.
Drejtorin e Policise se Tiranes Z. Lorenc Panganika.
Keshilltarin e lart per zbatimi e ligjit te Ministrine e Drejtesis si dhe perfaqesues i projektit Suedez
Z. Jan-Åke Kjellberg
Prof.Erion Kristo
Prof.Ervin Karamuco
Si dhe per perfaqesuesit e Ministrise se Arsimit, drejtuesit e shkollave te mesme te Tiranes dhe nxenesit e tyre.
Presidenti i Europolice Federation of Albania
   Z.Petrit Hasa
Koordinatorja e projektit
Znj. Alexia Gianni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *