Europolice Federation of Albania në kuadër të programit #TiranaEYC22 po zbaton projektin STOP DROGËS RINI E SHËNDETSHME.

📌Qëllimi i këtij projekti është sensiblizimi, ndërgjegjësimi dhe parandalimi i përdorimit të lëndëve narkotike nga të rinjtë e shkollave të mesme të Qytetit të Tiranës ℹ️Informimi dhe ndërgjegjësimi i të rinjve nëpermjet tureve informuese nëper shkolla nga ekspert të fushës dhe promovimi i sportit si një disiplinë dobiprurëse për një jetë më të shëndetshme nëpërmjet zhvillimit të aktiviteteve sportive.

#tirana #youth #EuropeanYouthCapital2022 #ActivateYouth #EuropeanYearOfYouth #NationalYouthCongress #CityOfTirana

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *