Sot kishim kenaqesine te vazhdonim me turin tone informues e sensibilizues per pasojat e perdorimit te lendeve narkotike tek te rinjte, ne shkollen Albanian College Tirane. Projekti ”Stop droges, rini e shendetshme” nga EPFAL. Ky projekt realizohet ne kuader te TEYC 2022 ne bashkepunim me Bashkia Tiranë dhe Kongresi Rinor Kombëtar.

Tirana European Youth Capital 2022

#tirana #youth #EuropeanYouthCapital2022 #ActiveYouth #EuropeanYearofYouth #NationalYouthCongress #CityofTirana.

Ekspert-Prof. Ervin Karamuco
Drejtor ekzekutiv EPFAL-z. Petrit Hasa
Koordinatore Projekti – znj.Alexia Gianni

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *