Marreveshje mirekuptimi mes EPFAL dhe IPA

Marreveshje mirekuptimi midis Europolice Federation of Albania (EPFAL) me President Z.Petrit Hasa dhe International Police Association of Albania (IPA) me President Z. Skender Doda.

Stop droges, rini e shendetshme ne shkollen Albanian College Tirane

  Europolice Federation of Albania në kuadër të programit #TiranaEYC22 po zbaton projektin STOP DROGËS RINI E SHËNDETSHME. Qëllimi i këtij projekti është sensiblizimi, ndërgjegjësimi dhe parandalimi i përdorimit të lëndëve narkotike nga të rinjtë e shkollave të mesme të Qytetit të Tiranës Informimi dhe ndërgjegjësimi i të rinjve nëpermjet tureve informuese nëper shkolla nga ekspert […]

PROGRAMI STOP DROGËS RINI E SHËNDETSHME

Sot kishim kenaqesine te vazhdonim me turin tone informues e sensibilizues per pasojat e perdorimit te lendeve narkotike tek te rinjte, ne shkollen Albanian College Tirane. Projekti ”Stop droges, rini e shendetshme” nga EPFAL. Ky projekt realizohet ne kuader te TEYC 2022 ne bashkepunim me Bashkia Tiranë dhe Kongresi Rinor Kombëtar. Tirana European Youth Capital […]

Cooperation Agreement between Europolice Federation of Slovakia and Europolice Federation of Albania.

Cooperation Agreement between Europolice Federation of Slovakia and Europolice Federation of Albania. ROBERT BODOR (the “President”) Europolice Federation of SLOVAKIA PETRIT HASA (the “President”) Europolice Federation of Albania. This cooperation is based on: The fight against crime in the Republic of Albania, Promotion of education, training, presentation with the knowledge and experience of experienced subjects […]

Cooperation Agreement between UFIO USA, Civil Society Support Agency CSSA and Europolice Federation of Albania.

Cooperation Agreement between UFIO USA, Civil Society Support Agency CSSA and Europolice Federation of Albania. NORA BOUHALI (the “President”) UNITED FORCES INTERNATIONAL ORGANIZATION (UFIO) USA PETRIT HASA (the “President”) EUROPOLICE FEDERATION ALBANIA ANDI KANANAJ (The “Recipient”) representaive of AGENCY FOR THE SUPPORT OF CIVIL SOCIETY (CSSA – AMSHC) in Albania , as an independent contractor and/or […]

Cooperation Agreement between UFIO USA, Europolice Federation of Slovakia and Europolice Federation of Albania.

Cooperation Agreement between UFIO USA, Europolice Federation of Slovakia and Europolice Federation of Albania. ROBERT BODOR (the “President”) Europolice Federation of SLOVAKIA NORA BOUHALI (the “President”) UNITED FORCES INTERNATIONAL ORGANIZATION (UFIO) USA PETRIT HASA (the “President”) Europolice Federation of Albania. This cooperation is based on: The fight against crime in the Republic of Albania, Promotion […]